martes, 23 de octubre de 2012

PLANET FANS: aconsegueix diners pel viatge de fi de curs i d'altres activitats.

Bon dia,

 

Us volem presentar el nou projecte Planet Fans. Us adjuntem document en PDF a manera de resum.

 

La iniciativa consisteix en oferir  a les AMPAS, Escoles e Instituts la possibilitat de recollir diners per finançar el viatge de fi de curs dels seus alumnes o altres iniciatives mitjançant productes sostenibles. L’escola tindrà un instrument més per educar els alumnes i a la vegada aquests sentiran la satisfacció de conscienciar als altres sobre la importància de cuidar i millorar el nostre planeta: “Fer-se Fan del Planeta”.  

 

 A les escoles interessades se’ls hi enviarà un estoc inicial de productes en dipòsit. Per tant, només es facturarà la mercaderia venuda, amb dret a retornar sense cap càrrec la que no s’hagi pogut vendre.

 

Planet Fans també col·laborarà protegint hàbitats naturals en perill en una de les reserves de la Biosfera. D’aquesta manera l’escola participant en el projecte obtindrà un certificat mitjançant la col·laboració amb Planet Fans, fent que els alumnes prenguin encara més consciència de la seva aportació a la millora de l’entorn.

 

Si ho desitgeu podeu contactar amb nosaltres i us farem arribar tota la informació detallada. També podeu visitar el nostre web:   http://www.planetfans.eu/cat/ que hem creat especialment pels alumnes i el nostre facebook:  https://www.facebook.com/PlanetFans

 

Atentament,

 

Mireia Mainou

info@planetfans.es    www.planetfans.es   Telf: 93 848 34 76  Fax: 93 396 93 94

MARCADIFERENCIA, SL. C/Estatut, 8 Local · 08460 Santa Maria de Palautordera · Barcelona

Antes de imprimir este mensaje, asegúrate de que es necesario. El medio ambiente está en tus manos.  

 

No hay comentarios: